ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI, BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 30/09/2019 15:32

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Yusuf İnce ile ilçe yönetimini makamında ağırladı.

İYİ Parti Artvin Merkez İlçe Başkanlığına yeni seçilen Yusuf İnce ve yönetimi, Başkan Elçin’i makamında ziyaret etti. Yusuf İnce yönetimini Başkan Elçin’e tanıtarak Başkan Elçin’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret daha güzel bir Artvin için neler yapılabileceği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasıyla devam etti.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı Kendi Belediyesini Ziyaret Etti

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığının kendi belediyesini ziyaret ettiğini belirten Başkan Elçin şunları kaydetti: “Nazik ziyaretten ötürü İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce ve ekibine teşekkür ediyorum. Güzel günler için hep birlikte daha çok çalışacağız ve Artvin’i hak ettiği noktaya taşıyacağız.” Dedi.

Ziyaret Belediye Başkanlık makamında çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.