EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI ÇAMLIK MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 03/10/2019 18:46

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin yönetiminde, Ekim Ayı Meclis Toplantısı Çamlık Mahallesinde bulunan Yıldız Sitesi A-B Blok arası Otoparkta, halkın katılımı ile gerçekleşti.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in yönetiminde Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısı şeffaf belediyecilik anlayışı ile halka açık bir şekilde Çamlık Mahallesinde bulunan Yıldız Sitesi A-B Blok arası Otoparkta gerçekleştirerek Artvin Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden de canlı yayınlandı.

Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısı Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısını Başkan Elçin’in yönetiminde gündem maddeleri okundu13 gündem maddesi ve 1 gündem dışı maddenin görüşülmesinin ardından toplantı sona ererek vatandaşlarla karşılıklı soru cevap bölümüne geçildi. Soru cevap bölümünde mahallelinin taleplerini dinleyen Başkan Elçin, taleplerin incelenmesi ve yapılabilecek olanların yerine getirileceğini söyledi.

Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile her ay Belediye Meclis Toplantılarını farklı mahallede halka açık yapmaya devam ettiklerini ve bu meclis toplantısının kapalı alanda değil açık alanda olmasının da bir ilk ve ayrıcalık olduğunu belirten Başkan Elçin, meclis toplantısında alınan kararların Artvin’e ve Türkiye hayırlı olmasını dileyerek sözlerine şöyle devam etti:

Başkan Elçin:  “Artvin Belediyesi Türkiye Cumhuriyetinin Belediyesidir. 31 Mart seçimlerinden sonra bende parti rozetimi çıkardım Atatürk rozetimi takarak daha yaşanabilir bir Artvin için çalışmalara başladım ve siyaset değil hizmet yapmak istiyorum. Yapacağım hizmetlerde de önüme çıkacak engelleri de hukuk içerisinde kalarak belediyenin yetkileri dâhilinde aşmaya çalışacağım.

Yaya ağırlıklı olacak şekilde İnönü Caddesinde düzenleme çalışmalarına başladık yakında çalışmaları bitireceğiz. Kelleci fırının arkasında ki Türk Ocağı Sokakta ki çalışmalarda da sona gelindi. Balcıoğlunda ki mezarlığın yanından yapılan bağlantı yolunun da betonlama çalışmalarına bitirerek hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.

BİNALARINIZDA Kİ YAPACAĞINIZ TADİLATLARDA BELEDİYEYE HABER VERİN

Binalarınız da ne tadilat yaparsanız yapın bu illa ruhsat, para gerektiren işlem diye düşünmeyin. Yapacağınız tadilat öncesi mutlaka belediyeye haber verin çünkü tadilat sonrası illaki hafriyat ve moloz olacaktır. Bizimde şehrin temizliği için ekiplerimizi ona göre organize etmemiz gerekecektir.

Trafik sorununu çözmek için şehir içi dolmuşlarımızın duraklarda yolcu indirip alacaklar. Çöp atma saatlerini revize edeceğiz ve sizlere gerek muhtarlarımız gerek zabıtamız gerek belediyemizin iletişim kanallarıyla bilgi vereceğiz. Bu konularda siz değerli vatandaşlarımızın duyarlı olmasını rica ediyorum.

Belediye adına şikayet ve önerilerinizi mutlaka 444 7 008 whatsapp ihbar hattına gönderin ve ekiplerimizi yönlendirelim. Bende aktif olarak Whatsapp hattını takip ediyorum.  Whatsap hattımızı iyi kullanırsanız eksik görevlerimizi yerine getiririz. Sizin de yaşam kalitenizi bozmayarak yükseltmiş oluruz.”  Diyerek toplantı katılan herkese teşekkür ederek toplantıyı bitirdi.    .

Çamlık Mahallesinde bulunan Yıldız Sitesi A-B Blok arası Otoparkta gerçekleşen Meclis Toplantısına; Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, STK temsilcileri, mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.