ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

KARADENİZ - EGE ATÇA ŞAMPİYONA SORUMLULARI BAŞKAN ELÇİN'İ ZİYARET ETTİ

Genel 09/10/2019 14:47

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, Karadeniz - Ege Atça Boğa Güreşleri Şampiyonası Aydın sorumlusu İzzet Baydar, Artvin Sorumlusu Erkan Torun ve beraberindekiler ziyaret etti.

Artvin Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette,  Karadeniz - Ege Atça Şampiyonası Aydın sorumlusu İzzet Baydar 9 Kasım’da Aydın Atça’da düzenlenecek Karadeniz Ege Boğa Güreşleri şampiyonasına Başkan Elçin’i davet ederek yöreye özgü Demirhan Elçin yazılı puşi hediye etti.

Karadeniz - Ege Atça Şampiyonası Artvin Sorumlusu Erkan Torun Arvin’in markası olan ve son zamanlar yükselişe geçen boğa güreşlerinin bir ayağının da 9 Kasım 2019’da Datça olacağını belirterek orada ki Boğa güreşlerinde Artvin’i,  bir çok şampiyonlukları olan Artvin en güçlü boğalarından, Süleyman Yıldırım – Erkan Torunun’un Arabı, Eyüp Topal’ın Cilcimli Bozosu, Mehmet Öztürk’ün Küşmalı Bozu, İsmail Seyhan’ın Kılıcı, Arif Arslan- Yusuf Kahraman’ın Can Boğa adlı boğaların temsil edeceğini söyledi.

Başkan Elçin nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek bu tarz etkinliklerin Artvin’i tanıtımın olduğunu belirterek belediye imkanları doğrultusunda destekçileri olacaklarını belirtti.