CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI FATMA KÖSE BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 09/10/2019 14:52

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, “Adalet, Demokrasi, ve Barış Yolculuğu Toplantısı" kapsamında geldiği Artvin’de, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse,   “Adalet, Demokrasi, ve Barış Yolculuğu Toplantısı" kapsamında geldiği Artvin’de, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Artvin Belediyesini ziyaret eden Köse, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Kadın Kolları, “Umut Her Yerde” projesi kapsamında “Adalet Demokrasi ve Barış” ismini verdikleri yolculuklarına Kastamonu’dan başladıklarını, Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde 20 şehri kapsayan bir gezi gerçekleştireceklerini belirterek. Başkan Elçin’den Artvin’de kadınlara yönelik gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Köse: "Başkanımızın yükü ağır fakat enerjisi çok kuvvetli, Artvin’i hak ettiği yere taşıyacak bir şekilde yönetecektir." dedi.

Başkan Elçin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Artvin’de yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve yönetimi, CHP Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Özbayrak Kurul ve yönetimi, 20. Dönem Artvin CHP Milletvekili Metin Arifağaoğlu yer aldı.