ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN’DE YARATICI DRAMA KURSU BAŞLIYOR

Genel 10/10/2019 16:28

Artvin Belediyesi ve Halkeğitim İl Müdürlüğü, tarafından ücretsiz olarak açılacak olan yaratıcı Drama Eğitimi başvuruları 20 Ekim’de sona eriyor.

Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademisyenlerinden eğitimde drama alanında uzman Dr. Serhan Sarıkaya ve öğrencileri tarafından , 11-17 Yaş arası çocuklara ve 18 Yaş üstü yetişkinlere için, ücretsiz “Yaratıcı Drama Eğitimi” verilecek. Kursa başvuru yapmak isteyenler 20 Ekim’e kadar,  Artvin Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezine başvuruda bulunulabilirler.

Drama eğitimi ile 11-17 yaş arasın çocuklar ve 18 Yaş üstü yetişkinler; eleştirel düşünme, kendini tanıma, iletişim etkileşim, sosyal gelişim, empati kurma, hayal gücü, yaratıcılık ve problemlerin çözümünde çok çeşitli yolların olabileceğini görebilme gibi yetkinlikle kazanacaklar.