ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

FATURAMATİK TAHSİLAT NOKTALARI ARTIYOR

Genel 11/10/2019 13:26

Cumhuriyet Caddesi Varan İş Merkezinde faaliyet gösteren Artvin İletişim Faturamatik Bayiliği alarak Artvin Belediyesine ait, su kartı yükleme ve belediyeye ait ödeme işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapabilecek.

Faturamatik bayileri sayesinde vatandaşlar 7/24 hizmet veren belediye binasında ki tahsilat servisine gelmeden kendisine en yakın faturamatik bayilerinde,  mesai günü ve saati gözetmeksizin, kolay ve hızlı ödeme imkânı sağlandı.

Faturamatik Bayilerinin Sayısı Artıyor

Çarşı Mahallesinde İnönü Caddesi ve Dursun Acar Caddesi’nde bulunan Arifoğlu İletişim, Yeni Mahalle’de; Edip Dinç Sokak’ta bulunan Marketim, Çayağzı Mahallesi’nde Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan Çayağzı iletişimin yanı sıra Cumhuriyet Caddesi Varan İş Merkezinde faaliyet gösteren Artvin İletişimde Faturamatik bayisi olarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Faturamatik Bayisi olmak isteyen işletmeler, Belediye Başkanlığına müracaatları halinde bayilik konusunda yardımcı olunacaktır.