ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN BELEDİYE İTFAİYESİ YANGINA HAZIR

Genel 30/10/2019 17:03

Artvin Belediyesi İtfaiye ekibi, Artvin Devlet Hastanesi'nde yapılan yangın tatbikatına katıldı.

Artvin Devlet Hastanesinde, UMKE, AFAD ve Artvin Belediyesi İtfaiye ekiplerince gerçekleştirilen yangın tatbikatında, senaryo gereği hastanenin dördüncü katındaki hemşire odasında yangın çıktı. Yangını fark eden hastane yangın söndürme personeli bir yandan yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale ederken diğer yandan da durumu itfaiye, UMKE ve AFAD ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Senaryo gereği hastaneye gelen itfaiye ekipleri itfaiye merdivenleriyle camlardan aldıkları hastaları binadan tahliye ederken yangının çıktığı odaya da müdahalede bulundu. UMKE ve AFAD ekipleri de dumandan etkilenen ve ilk müdahalesi yapılan hastaları sedyelerle ambulanslara taşıdı.

İtfaiye Müdür Vekili İbrahim Dağdemir’de 4 dakikada olay yerine ulaşarak gereken müdahaleyi yaptıklarını söyleyerek, Bu tarz tatbikatlarla gerçek afetlere karşı kendilerini hazır tuttuklarını ve 7/24 göreve  hazır olduklarını vatandaşlara gösterdiklerini ifade etti.