ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI'NDA, BAŞKAN ELÇİN’E GÜL TAKDİM EDİLDİ

Genel 06/11/2019 14:24

Artvin İl Müftüsü Hasan Güneş, Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret ederek gül takdim etti.

İl Müftüsü Hasan Güneş "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler hakkında Başkan Elçin’e kısa bilgiler vererek 7 Kasım 2019 günü saat 18.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’in katılacağı programa davette bulundu.