ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Genel 24/11/2019 13:15

Belediye Başkan Vekili Gülşen Kurul şehirdeki 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama programına katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı; valilik önündeki Atatürk Anıtına Çelenk sunumuyla başlayarak Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde düzenlenen programla devam etti.

Müzik dinletisi ve şiirlerin okunmasıyla devam eden programda öğretmenliğe yeni başlayan Aslı Alver bir konuşma yaptı. Program 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili şiir, kompozisyon ve resim alanında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ve emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Programa, Vali Yılmaz Doruk, Artvin Belediye Başkan Vekili Gülşen Kurul, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber,  bazı kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.