FIRIN ÖNLERİNE SOSYAL MESAFE NOKTALARI OLUŞTURULDU

Genel 24/04/2020 19:26

Artvin Belediyesi ekipleri Ramazan aynının gelmesiyle birlikte fırınlarda da sosyal mesafenin koruması için fırınların önlerine sosyal mesafe noktaları oluşturdu.

Artvin Belediyesi, Coranavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlemi hayata geçirirken, Ramazan aynının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımızın özellikle sıraya girdiği fırınlarda da sosyal mesafeyi korumaları için fırınların önlerine 2 metre aralıklarla sosyal mesafe noktaları oluşturdu.

Zabıta ekiplerimizde fırınları dolaşarak İftar saati ve öncesinde oluşabilecek pide kuyrukları engellemek için pide ve ekmek üretiminin iftardan 2 saat önce (17.00) sonlandırılacağı bildirdi.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Artvin Belediyesi olarak sosyal mesafe kuralına dikkat çekmek amacı ile Bankamatik önleri, banka ve fırın önleri gibi alanlara sosyal mesafe noktaları oluşturduklarını belirtti.

Başkan Elçin, bu noktalar üzerine basacak olan hemşehrilerimizin tedbir amacı ile önündeki diğer kişi ile 2 metre uzaklıkta durmuş olacağını ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri konusunda özen göstermesini rica ederek Mübarek Ramazan Ayının başta Artvin olmak üzeri tüm İslam ailesine Bereket, Sağlık ve Mutluluk getirmesini diledi.