BAŞKAN ELÇİN, HAFTA SONU-HAFTA İÇİ GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞIYOR.

Genel 01/12/2019 17:14

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin her ay düzenlenen Belediye Meclis Toplantılarından önce Meclis Toplantılarında görüşülecek olan konuların, muhatapları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, bugün İlimizde Müteahhitlik yapan firma sahipleri ile bir araya gelerek Artvin'imizin imar ücretleri(harçlar), imar planı, kentsel dönüşüm, yeni yapılacak olan binalardaki düzenlemeler, yapılması planlanan otoparklar ve Belediyemizin yapacağı projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Oldukça olumlu bir havada geçen toplantıda Belediye Başkanımız Demirhan Elçin "Ben kanunlar çerçevesinde her zaman sizlere destek olacağım, benim sizden ricam sizlerde Artvin'de ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı göstermenizdir, ayrıca Artvin’de yüksek olan ev fiyatları ve kira ücretini de hep birlikte düşürmemiz gerekir'' dedi.

Toplantının sonunda Başkan Elçin, toplantıya katılan katılımcılara Pazar günü kendilerine ve ailelerine zaman ayırmak yerine, Artvin’imizin geleceği için toplantıya üst düzeyde katılım sağladıklarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Nikah Salonunda düzenlenen toplantıyı CHP Artvin İl Başkanı Sayın Ahmet Biber ve CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın Olgun Gümrükçü'de takip etti.