ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN AA’NIN YILIN FOTOĞRAFLARINI OYLADI

Genel 06/12/2019 17:56

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceleyen Elçin, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde fotoğraflar için oy kullandı.

Haber kategorisinde Bülent Ersöz’ün "Yavuzun Akdeniz"e yolculuğu" ile Muhammed Said’in "Suriye’de saldırıların hedefi çocuklar" fotoğraflarına oy veren Elçin, yaşam kategorisinde, Cem Genco'nun "Kendi engelini unuttu evladına şifa arıyor", Halil Fidan'ın "Harran'da yaşam", spor kategorisinde de de Erhan Elaldı'nın "Beytullah’ın azmi" ve Mustafa Yalçın'ın "Millilerden asker selamı" isimli fotoğraflarına oy verdi.

Elçin, oylama sonra yaptığı açıklamada fotoğrafların her birinin çok kaliteli ve güzel olduğunu ifade ederek, fotoğrafları çeken AA çalışanlarını tebrik etti.