Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN 7 MART SPOR KIZ HENTBOL TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Genel 08/12/2019 15:03

Artvin 7 Mart Spor Kız Hentbol Takımı ile Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü arasında Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler Yerleşkesinde ki Kapalı Spor Salonunda oynanan Kadınlar Hentbol 2. Ligi mücadelesini CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, ve CHP İl Başkanı Ahmet Biber ile birlikte izledi.

Artvin 7 Mart Spor Kız Hentbol Takımının 41-29 üstünlüğü ile biten maç sonunda Soyunma Odasına giden Başkan Elçin, sporculara baklava ikram ederek Artvin’in çocuklarının her zaman destikçileri olduklarını belirtti. Başkan Elçin alınan bu farklı skordan dolayı sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.