ARTVİN BELEDİYESİ

Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

ŞEHİR ÖDÜLLERİ TÜRKİYE 2020 ARTVİN’DE DÜZENLENECEK

Genel 08/01/2020 17:48

Şehir Ödülleri Organizasyon Komitesi, Yaşayan Şehirler Projesi ve Platformu’nun etkinliklerinden, “Şehir Ödülleri Türkiye Ödülleri 2020’nin” Artvin’de düzenlenmesi için Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Proje ve Ödül Direktörü Alper Akın, Juri Üyelerinden Prof.Dr. Murat Barkan, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt ve Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Yıldırım’ın yer aldığı ziyaret başkanlık makam odasında gerçekleşti. Program hakkında Başkan Elçin’e bilgi verilerek:

Şehir Ödülleri Türkiye 2020, Ticari kaygı ve kar amacı güdülmeden, şehirlerin geleceğine ışık tutmak, ülkemizdeki başarılı, toplumsal fayda odaklı, projeler, uygulamalar ile uygulayıcıları desteklemek ve örnek göstermek amacıyla, tarafsızlık, adalet ve hakkaniyet ölçüleri temel alınarak düzenlenen Şehir Ödülleri Organizasyonu kapsamında 81 ilin değerlendirmeye tabii tutulacağı belirtildi.  Şehir Ödüllerinin; Özel Ödüller, Umut Işığı Temalı Paydaş Ödülleri ve Bilim Işığı Temalı Akademik Ödüller olmak üzere üç ana temada sunulacağı ifade edildi.