Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr BANKA İBAN NOL

BAŞKAN ELÇİN YENİ KONSEPTİ İLE HİZMET VERECEK “AYDIN USTA” İŞLETMESİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Genel 08/01/2020 18:06

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Aydın Öztürk tarafından Çayağzı Mahallesinde hizmet veren ve konseptini değiştiren “Aydın Usta” işletmesinin açılış törenine katıldı.

Çayağzı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde Aydın Öztürk tarafından 100m² alan içerisinde pide ve lahmacun üzerine hizmet veren Aydın Usta işletmesi menüsüne döner ve ızgara çeşitleri ekleyerek Artvin halkına hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine katılan Belediye Başkanı Demirhan Elçin; Aydın Öztürk, işletmesinin konseptini geliştirerek bölge ve Artvin halkına yeni menüsüyle hizmet vereceğini belirterek kendisine bol ve hayırlı kazançlar diledi.

Aydın Usta işletmesi’nin yeni konseptli halinin açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.