ARTVİN’DE KAR TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Genel 13/01/2020 10:52

Artvin’de gece saatlerinden itibaren devam eden kar yağışı nedeniyle Artvin Belediyesi ekipleri tarafından kar temizliği çalışmaları yapılıyor.

Kar temizleme çalışmaları kapsamında il merkezindeki cadde ve sokaklar iş makineleri yardımıyla temizlerken, tuzlama ve kumlama çalışmaları da yapıyor. Ayrıca Artvin Belediyesi ekiplerince yayaların kullandığı kaldırımlarda da küreklerle temizlik çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin: “Şehir merkezine kadar kar yağması sonucu ekiplerimiz kar temizleme çalışmalarına başladı ve devam ediyor. Bugün sabahın erken saatlerinde çalışmalarımıza başladık. Şu aşamada kar temizliği yapılmamış yolumuz bulunmuyor. Mahallelerimize ulaşım sağlanıyor. Şehir ana caddelerimiz trafiğe açık ve herhangi bir problem bulunmamaktadır. Mevcut durumda planlanlamadığımız bir gelişme beklemiyoruz. Her konuda olduğu gibi yol temizleme ve karla mücadele konusunda da Artvin Belediyesi 7/24 açıktır. Görüş ve önerilerinizi her daim bildirebilirsiniz.” dedi.