Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN BAŞKAN ELÇİN’E HEDİYE

Genel 21/01/2020 17:07

Anadolu Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e Bilim, Kültür, Sanat takvimi hediye etti.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı adına Başkan Demirhan Elçin’i makamında ziyaret eden Anadolu Üniversitesi Artvin Bürosu yetkilisi Süleyman Şentürk, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın hediyesini Başkan Elçin’e takdim etti.

Başkan Elçin, duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.