Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

CHP GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ARSLAN CEYLAN’DAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 22/01/2020 17:29

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Arslan Ceylan ve CHP Artvin Gençlik Kolları Başkanı Emre Altıparmak Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Arslan Ceylan çalışmalarından bahsederek Başkan Elçin ile fikir alışverişinde bulundu. Gündemin değerlendirildiği sohbette Başkan Elçin, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Arslan Ceylan ve CHP Artvin Gençlik Kolları Başkanı Emre Altıparmak’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.