BAŞKAN ELÇİN CUMHURİYET HALK PARTİLİ İL BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Genel 03/02/2020 10:04

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Bolu’da düzenlenen “Cumhuriyet Halk Partili İl Belediye Başkanları Toplantısına” katıldı.

Geçtiğimiz aylarda ilki Yalova’da yapılan 2.’sine Bolu Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’inde katıldığı “Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları toplantısı”, Bolu Gazelle Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hoş geldin konuşması ve yaptığı icraatları anlatmasının ardından toplantı, Belediye çalışmalarında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüşülmesiyle devam etti.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin ve CHP’li İl Belediye Başkanları Bolu Gazelle Otelde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partili İl Belediye Başkanları Toplantısı'nın ardından Bolu'da faaliyet gösteren özel işletmelerden Bolu Çikolatası (BOLÇİ)  üretim fabrikasını, Arçelik The Kıtchen Showrom ve Etkinlik Alanını ziyaret ettiler. Son olarak Bolu Belediyesine ait Kilitli Parke Taşı ve Bordür Üretim Tesisinde incelemelerde bulundular.

Toplantıya; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet katıldı.