Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

ŞEHİTLİĞİMİZ’DE BAKIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDIK

Genel 11/03/2020 15:08

Belediyemiz ekipleri, Çarşı Mahallesi Şehit Pilot Fatih Keskin Kavşağında bulunan Garnizon Şehitliğinin bakım ve temizlik çalışmalarına başladı.

Belediyemiz Ekipleri, Garnizon Şehitliğinin temizliği ve bakım çalışmaları kapsamında; yazıları silinmekte olan kitabelerin yazılarını yenileyerek, mermerleri zımparalayarak parlattı. Duvarlar ve Ferforje korkuluklar boyanarak, bayrak değişimleri ve peyzaj düzenlemeleri ile çalışmalar son bulacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Demirhan Elçin, bakım ve temizlik çalışmalarının 18 Mart’a kadar tamamlanacağını söyledi.