Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

Genel 19/03/2020 15:24

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin 18 Mart Çanakkale Zaferinin 105. Yılı münasebetiyle Garnizon Şehitliğinde düzenlenene anma törenine katıldı.

Garnizon Şehitliğindeki tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayarak, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı P. Alb. Şükrü Şenduran, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in çelenk bırakmasıyla devam etti. Vali Yılmaz Doruk’un, Şehitlik Anı Defterini imzalamasının ardından İl Müftüsü Hasan Güneş’in dua ettirmesi ve mezarlara karanfil bırakılmasıyla tören sona erdi.

Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törene Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Garnizon Komutanı P. Alb. Şükrü Şenduran, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve şehit yakınları katıldı.