Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN'DEN CORONA VİRÜSÜ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Genel 23/03/2020 08:58

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Corona Virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kıymetli Hemşehrilerim,
Bildiğiniz gibi corona virüs salgını ülkemizide tehdit altına almıştır, bu olağanüstü durum sonuçlanıp bitene kadar, bu illet virüsten kurtulana kadar, her ne sebeple Artvin dışına gitmiş olursanız olun yada bahar geldi memlekete köyüme gideyim orası corona virüs salgını konusunda daha güvenlidir zihniyeti ile Artvin’e gelmeyin.

Belki corona virüsü sizin bağışıklık sisteminizi çökertememiştir. Bu yüzden sizde hastalık olmamış olsa bile taşıyıcı olarak başkalarına bulaştırabilirsiniz.

Henüz Artvin’imizde pozitif hastalık tespit edilmedi diye,
Artvin güvenlidir diye Artvine gelme düşüncesi içerisinde olmayın. Bildiğiniz gibi bu virüsten dolayı vefat edenlerin ne yıkama imkanı nede cenaze namazı kılma imkanı kalıyor virüsten vefat eden öylece defin edilme durumuyla karşı karşıya geliyor.

Artvin dışında olup Artvine gelmeyi planlayan tüm hemşehrilerimizden özellikle rica ediyorum:
Artvine Gelmeyin bu illetten kurtulduktan sonra benim özel misafirim olarak yıllarca kalmak için gelin.
Ne olur bu yalvarışımı dikkate alın ne siz üzülün ne biz üzülelim, nede devletimiz ve milletimiz üzülsün.
Artvin Terminalinde görevli zabıta ve yetkililer aracılığıyle Artvin'e giriş yapan tüm kişiler belediyemizce corona virüsüne karşın takibe alınacaktır.

Artvin’de yaşayan hemşehrilerimiz sizlerde zorunlu haller dışında lütfen Artvin’den ayrılmayın.

Dünya genelinde yaşamı olumsuz etkileyen corona virüs belasından kurtulmak için durumu ciddiye alalım ve yetkili kurumların talimat ve tavsiyelerine uyalım.

Panik yapmadan tedbirlerimizi alalım.
Bugüne kadar tüm olumsuzlukların üstesinden milletçe birlikte geldik, yine hep birlikte başaracağız.

Gerekli duyarlılığı ve hassasiyeti göstereceğinize inanıyor hepinize sağlıklı günler diliyorum.

KALIN SAĞLICAKLA…
ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI