BAŞKAN ELÇİN 1.YILDA ARTVİN HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Genel 01/04/2020 10:58

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Belediye Başkanlığı görevine gelmesinin 1. yılında Artvin Halkına teşekkür mesajı yayınlandı.

Teşekkürler Artvin!
Bir yıl önce bizi göreve getiren Artvin Halkına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Doğada hiç bir şey kendisi için yaşamaz. Birbiri için yaşamak doğanın kanunudur. Bizim anlayışımız doğanın bu kanunu ile birebir örtüşür. Biz bir yola çıktık, bize güvendiniz, bizi mahcup etmediniz, biz de sizi mahcup etmemek için var gücümüzle çalışıyoruz. #Artvinİçin yaşamaya, yüreğimizi ortaya koymaya, kimseyi ayırmadan, #birlikte çalışmaya, üretip paylaşmaya, Artvin’i hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz...
Göreve geldiğimiz günden itibaren gerçekleştirdiğimiz projelerimizi hemşehrilerimizin takdirine sunacağımız programımızı Coronavirüs Salgını nedeniyle maalesef gerçekleştiremedik.
Bu virüs illetinden biran önce kurtulmayı umuyor, sizlerle yeniden kucaklaşacağımız günlerde buluşmayı diliyorum.