Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr BANKA İBAN NOL

ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLİYOR

Genel 28/04/2020 17:49

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bulunan fırınlarda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

aralıksız sürdürüyor.

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı gelmesi ve Coronavirüs tedbirleri kapsamında fırın denetimlerinde; maske, eldiven kullanımı, hijyen, ruhsat ve gramaj gibi konularda denetim yaparken imalatın saat 17.00’da bitmesi gerektiği hakkında uyarılarda bulunuyor.

Vatandaşların gıda ürünlerini daha sağlıklı bir şekilde tüketmeleri için yıl boyunca ve coronavirüs tedbirleri kapsamında da sürdürdükleri denetimleri Ramazan ayı boyunca da devam edeceklerini söyleyen Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin: "Artvin Belediyesi olarak halkımızın sağlığını ciddi şekilde önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı gıdalar tüketebilmesi için de denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Yaptığımız denetimlerde maske ve eldiven kullanımı hijyen, ruhsat, gramaj ve personel temizliği ve ekmek alma sırasında fırınların önüne çizdiğimiz sosyal mesafe çizgilerine vatandaşların uyup uymadıklarını denetliyoruz. Kurallara uymayan fırınlara gerekli uyarı ve işlemlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir." dedi.