Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr BANKA İBAN NOL

YOLLARIMIZI GENİŞLETİYORUZ

Genel 30/04/2020 17:13

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Dere Mahallesi Ömer Çavuş Sokakta ki 150 metre uzunluğundaki yolun genişletme çalışmalarına başladı.

Ekiplerimizin Dere Mahallesi Ömer Çavuş Sokaktaki (Yaz Kentin altı) 150 metrelik yolu imar planı yol sınırları çerçevesinde 1.5 Metre yol üstü duvar yaparak genişletme çalışmalarına başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, yer sahipleriyle görüşüp rızası alınarak genişletme çalışmalarına başlanıldığını belirterek şunları söyledi:

”Dere Mahallesi Ömer Çavuş sokaktaki dar olan ve araçların ilerlemede ve dönmede zorluk çektiklerinden dolayı sokak sakinleri ve yer sahiplerinin de rızasını alarak imar planında ki yol sınırları çerçevesinde genişletme işlemine başladık. Çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde tamamlayarak bu bölgede arsası olan ve yaşayan vatandaşlarımızın yaşadığı olumsuzlukları ortadan kaldırmış olacağız.

Yollarımızı hemşerilerimizin hak ettiği kalite ve standartlara getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” dedi.