Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr BANKA İBAN NOL

ARTVİN BELEDİYESİ ŞEHRİN EN İŞLEK 3 NOKTASINA DEZENFEKSİYON TÜNELİ KURDU

Genel 04/05/2020 18:56

Artvin Belediyesi, evden çıkmak zorunda kalan vatandaşlar için şehrin en işlek yerleri ve belediye önüne dezenfeksiyon tüneli kurdu.

Artvin Belediyesi, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında şehrin yoğun olduğu Halitpaşa Meydanı, Valilik Önü ve Belediye önüne dezenfeksiyon tüneli kurarak halkın hizmetine sundu.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, yaptığı açıklamada, dezenfeksiyon tünellerini sokağa çıkma zorunluluğunda kalan hemeşherilerimiz için kurduklarını ve bu tünellerin vatandaşların dış kıyafetlerini dezenfekte ettiğini belirterek hemşehrilerimizin bu dezenfeksiyon tünellerini sık sık kullanmalarını rica etti.

Halitpaşa Meydanında ki Dezenfeksiyon Tünelini kullanan Fehmi Mutlu bu hizmetten ötürü Artvin Belediyesine teşekkür ederek, Artvin Belediyesinin Valilik Pandemi Grubuyla entegre bir şekilde çalıştığını ve bu süreçte hizmet noktasında, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in de çalışmaların bizzat başında durarak eksiksiz ve başarılı bir şekilde yönettiğini belirtti.

17 gündür Artvin’de Coronavirüsün olmadığını ifade eden Fehmi Mutlu pandemi sürecini başarılı bir şekilde yöneten Artvin Valisi Sayın Yılmaz Doruk, Belediye Başkanı Sayın Demirhan Elçin ve tüm sağlık emekçilerine teşekkür etti.