Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr BANKA İBAN NOL

ÇOKAB, ARTVİN BELEDİYESİNE TIBBI MASKE HİBE ETTİ

Genel 11/05/2020 18:25

Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) Başkanı Necmettin Taşçı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i makamında ziyaret ederek, ÇOKAB üyesi Belediyelerin coronavirüs (Covid19) salgınına karşı mücadelesi için yaptırmış oldukları tıbbı maskeleri teslim etti.

ÇOKAB Başkanı aynı zamanda da Oltu Belediye Başkanı olan Necmettin Taşçı, ÇOKAB üyesi Belediyelerin, coronavirüs (Covid19) salgını sürecinde kişisel koruyucu ihtiyaçların giderilmesi için 30 bin adet tıbbi maske yaptırdıklarını, Maskelerin dağıtımına ilk olarak Artvin Belediyesinden başladıklarını ve diğer Belediyeleri tek tek ziyaret ederek il ve ilçe nüfuslarına göre paylaştırılarak tıbbı maskelerin dağıtımını yapacaklarını belirtti.

Artvin Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; tıbbı maskelerin coronavirüs salgınının en büyük tedbirlerinden biri olduğunu ve maskesiz dolaşılmamasına dikkat edilmesi gerektiğini belirten ÇOKAB Başkanı Taşçı;  bu salgından biran önce kurtulmayı temenni ettiklerini söyledi.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin; bu nazik ziyaretten ötürü ÇOKAB Başkanı Necmettin Taşçıya teşekkürlerini ileterek sözlerine şöyle devam etti.

Elçin: “Bu yaptıkları tıbbı maske hibesi için Artvin halkı adına ÇOKAB Başkanı ve Oltu Belediye Başkanı olan Sayın Necmettin Taşçı’ya çok teşekkür ediyorum. İnşallah biran önce bu virüs illetinden kurtularak sağlıklı normal günlerimize döneriz. Sağlıktan daha önemli bir şey yok. Ayrıyeten ÇOKAB Başkanı ve Oltu Belediye Başkanı olan Sayın Necmettin Taşçı’nın kendisinin bizzat gelerek maskelerin dağıtımını yapmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.