Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr BANKA İBAN NOL

BAŞKAN ELÇİN BERBER VE GÜZELLİK MERKEZLERİNE MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITTI

Genel 14/05/2020 09:50

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, il merkezindeki berberler ve güzellik merkezlerine maske ve %96 alkol oranlı sprey dezenfektan dağıttı.

Yeni tip coronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık 2 aydık kapalı olan berber ve güzellik merkezleri 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeniden hizmet vermeye başladı. Başkan Elçin, berber ve güzellik merkezlerini dolaşarak, tıbbi maske ve %96 alkol oranlı sprey dezenfektan dağıttı.
Berberlere ve müşterilere kurallara uymaları noktasında uyarılarda bulunan Elçin, "Pazartesi günü açılan berberlerimiz ve güzellik merkezlerimizi dolaşarak maske ve %96 alkol oranlı sprey dezenfektan dağıttık. Tedbir amaçlı yapmaları gerekenleri hatırlattık. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın, hijyen kurallarına uymaları için uyarıda bulunduk. İnşallah bu süreci en iyi şekilde hep birlikte atlatarak eski sağlıklı günlerimize geri döneceğiz." dedi