Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr || Kep adresi : artvin@hs01.kep.tr BANKA İBAN NOL

ARTVİN BELEDİYESİ SİNEK LARVASI İLE MÜCADELE VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Genel 21/05/2020 17:27

Artvin Belediyesi tarafından havaların ısınması sebebiyle sinek larvası için ilaçlama çalışmaları başlatıldı.

Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri sinek üreme alanları olan Çoruh Nehri kenarı, sanayi mevkiinin orada ki dere ve Fevzi Çakmak Caddesinde ki (ÇEDAŞ karşındaki) derede sinek larva ilaçlama çalışmalarına başladı. İlaçlama çalışmaları ile vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmesi sağlanacak.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, yaz ayı öncesinde haşere ve sineklerin larvalama döneminde ilaçlama programına başladıklarını ifade ederek sinek larvası ile mücadele ve ilaçlama çalışmalarının periyodik program çerçevesinde aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

Artvin’in her noktasında hijyen ve temizliği sağlamak için covid-19 tedbirlerinin bir yandan başarıyla sürdüğünü ifade eden Başkan Elçin, yaz aylarında da sivrisinek, haşerelere karşı halk sağlığının korunması, yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve birçok bulaşıcı hastalığın kontrol altına alınması amacıyla sinek larvası ilaçlamalarının aralıksız sürdürüleceğini sözlerine ekledi.