Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ÇAYAĞZI MAHALLESİ KALEDİBİ MEVKİİNDE YILAN ÖNLEMİ

Genel 15/06/2020 11:09

Belediyemiz Temizlik işleri ekipleri, Kaledibi mevkiinde yılan ve çıyan gibi zararlılara karşı ilaçlama yaptı.

İnsan sağlığına büyük hassasiyet gösteren ekiplerimiz yaz aylarının gelmesiyle artan yılan ve çıyan gibi insan sağlığını tehdit eden zararlılara karşı risk oluşturan bölgelerde ilaçlama yaparak tedbir almaya devam ediyorlar.

Ekiplerimiz belirli aralıklarla karasinek, sivrisinek ve zararlı diğer canlılara karşı ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.