KURBAN PAZARI KURULDU

Genel 17/07/2020 15:47

Artvin Belediyesi, Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle, Artvin Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin orada bulunan hafriyat döküm alınınım üzerinde 5 dönümlük alanda kurban pazarı kurdu.

Artvin Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi vatandaşların kurbanlık alabilmesi için, Cezaevi arkasında bulunan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin orada bulanan hafriyat döküm alının üzerindeki 5 dönümlük arazi üzerinde kurban pazarı kurdu.  Alanda yapılan zemin iyileştirilmesinin ardından 50 adet 40 ve 50 m2 büyüklüğünde olmak üzere padoklar yapılarak elektrik ve su hattı çekildi.  Pazar alanında yaklaşık 50 araçlık otopark ve ihtiyacı karışılmak için WC’ler de bulunuyor.

31 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında olan Kurban Bayramı için Artvin Halkının gönül rahatlığıyla kurbanlık alabilmeleri için 7/24 çalıştıklarını belirten Başkan Demirhan Elçin sözlerine şöyle devam etti:

Başkan Elçin: “Bu yıl 31 Temmuz -3 Ağustos tarihleri arasında olan Kurban Bayramı için Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizin arkasında bulunan 5 dönümlük arazi üzerinde 50 adet padok yaparak Artvin Halkının hizmetine sunduk. Pazar süresince zabıta ekiplerimiz ve veterinerlik birimimizin denetimleri ile vatandaşların güvenle alışveriş yapmalarını sağlayacağız. Bu vesile ile tüm halkımızın Kurban Bayramını şimdiden kutlarım.”  dedi.