KORU BUTİK OTEL HİZMETE AÇILDI

Genel 28/07/2020 23:27

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Yeni Mahallede Ahmet Esen ve Şinasi Esen tarafından hizmete açılan Koru Butik Otel Restoran açılışına katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminde konuşma yapan Başkan Elçin, “Ahmet kardeşimiz, Koru Butik Oteli büyük bir emekle yeniden dizayn ederek Artvin’in turizmine değer katacak bir işleme haline getirdi. Burası misafirlerimizi yatırabileceğimiz konforlu bir işletme oldu. İşletmeye bol kazançlar diliyorum,  Ticaret ve Sanayi Odası, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve bizlerin misafirlerini buraya getirerek işletme sahibine katkı sağlamamız gerekiyor.” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Elçin ve beraberindekiler Koru Butik Otel, gezerek işyeri hakkında bilgiler aldı.

Koru Butik Otel, 30 odalı 67 kapasiteli ve restoran bölümünde ki yöresel ile ızgara çeşitleri yerli ve yabancı turistlere hizmet verecek.

Koru Butik Otel Restoranın açılış merasimine Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hakkı Seyhan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Gümüş, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı ve çok sayıda vatandaş katıldı.