Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

Genel 30/07/2020 11:49

Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Artvin merkezde bulunan tüm mezarlıklarda temizlik, bakım ve haşeratla mücadele çalışması gerçekleştirildi. Mezarlıkların temizliği kapsamında yabani otlar, kurumuş dallar, haşerata karşı ilaçlama yapılırken genel çevre temizliği ile yol ve kaldırımların düzenleme çalışmaları da titizlikle tamamlandı.

Kurban Bayramı’na yetiştirilen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Kurban Bayramında hemşerilerimizin mezarlıkları rahat şekilde ziyaret edebilmesi için gerekli tüm çalışmaları eksiksiz yapmaya çalıştıklarını söyledi.