Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN’DE, İYİ PARTİ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel 04/08/2020 15:32

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti Artvin İl Başkanlığı görevine seçilen Kemalettin Akgök’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkan Vekili Yücel Aslan’ın ve CHP Artvin İl Başkanlığı Yönetiminin yer aldığı heyet, İYİ Parti Artvin İl Başkanı seçilen Kemalettin Akgök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Artvin ve ülke gündemi hakkında sohbet edildi.