Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

AĞUSTOS AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 06/08/2020 16:19

Artvin Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, sosyal mesafeye uyularak Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, koronavirüs salgını sonrası yeni normalleşme dönemi önlemleri kapsamında Belediye Başkanlık Makamında sosyal mesafe kuralları uygulanarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

Meclis’in öncelikli gündeminde, İmar Müdürlüğüne ait ücret tarifeleri ve belediye hizmetinde kullanılmak üzere 2 adet iş makinesinin alınması için Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in yetkilendirilmesi, görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısında 4 gündem maddesi görüşülerek meclis toplantısı son buldu.