Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN’DEN ESNAF ZİYARETİ

Genel 27/08/2020 14:02

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, sanayi esnafı ve şoför esnafını ziyaret etti.

CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve CHP İl Yöneticileri, S.S. 33 Nolu Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Koop. Dolmuş İstasyonunu, S.S. 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Artvin Ku¨c¸u¨k Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Şoför esnaf ziyaretin ardından Artvin Küçük Sanayi sitesi esnafını tek tek dolaşan heyet esnafının çayını içerek taleplerini dinleyerek, Artvin’de artış gösteren Coronavirüsten korunmak için alınan tedbirlere uymaları hakkında uyarıda bulundular.