Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Genel 28/08/2020 17:00

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Elçin: ”Milletimiz,  yokluk ve yoksulluk döneminde eşine dünyanın hiçbir yerinde rastlanmayacak bir mücadelenin sonucunda hiçbir ülkenin esareti altında yaşamayacağını göstermiştir. 30 Ağustos Zaferi; bir toplumun küllerinden doğmasını sağlamakla kalmamış esaret altındaki birçok ulusa da örnek olmuştur.

Büyük Zafer’in 98. Yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın birlik ve bütünlüğü Milletimizin  bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.” Dedi.