Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

EYLÜL AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 03/09/2020 14:28

Artvin Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, sosyal mesafeye uyularak Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, Koronavirüsüne karşı alınan tedbirlerle Belediye Başkanlık Makamında sosyal mesafe kuralları uygulanarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

Meclis’in öncelikli gündeminde, Kamu görevi yapan Belediye Şehir İçi Özel Halk Minibüslerinin yeni ücret tarifesi ve Mimari Estetik Komisyonunun Çalışma Usul ve Esaslarına ilişkin Yönetmelik taslağı görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı; 6 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanması ile son buldu.