Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN KORONAVİRÜS DENETİMİNE KATILDI

Genel 10/09/2020 17:11

Valimiz Sayın Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin Şehrimizde Koronavirüs Denetimi Gerçekleştirildi

Vali Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Şehrimizin en işlek caddelerinden olan İnönü ve Cumhuriyet Caddesi ile Cami Meydanını gezerek buradaki iş yerleri, çay bahçeleri, kıraathaneler, alışveriş merkezleri ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı park ve meydanlarda esnaf ve vatandaşları koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda ikaz etti.

Vali Doruk ve Başkan Elçin, Esnaf ve vatandaşlardan salgınla mücadelede hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralına kayıtsız şartsız uymalarını, bu kurallara uymayanları da uyarmalarını istedi.

Öte yandan denetimlerde esnafların ve vatandaşların koronavirüs tedbirlerine büyük oranda uydukları gözlendi.

Denetimlerde Vali Doruk ve Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen eşlik etti.