BAŞKAN ELÇİN ÖZEL YUNUS SAĞLIK KABİNİ İŞ YERİ AÇILIŞINA KATILDI

Genel 15/12/2020 16:40

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Şehit Dursun Acar Caddesin’de Serap Hacıoğlu tarafından hizmete açılan Özel Yunus Sağlık Kabini işletmesinin açılış törenine katıldı.

Şehit Dursun Acar Caddesinde hizmet verecek olan Özel Yunus Sağlık Kabinin açılış töreninde konuşan Başkan Elçin, “Pandemi sürecinde şehrimize sağlık alanında böyle bir işletmeyi açan Serap Hacıoğlu’nu  tebrik ediyorum. İşletmenin Artvin’ hayırlı uğurlu olmasını ve Serap Hanıma bol kazançlar kazandırmasını diliyorum”. ” dedi.

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra iş yeri sahibi olan Hemşire Serap Hacıoğulu, Başkan Elçin ve beraberindekilere firma hakkında bilgi verdi.

Serap Hacıoğulu; ”Evde Sağlık ve hemşirelik hizmetleri kapsamında evde hemşirelik hizmetleri, pansuman, iğne, küçük cerrahi işlemler, Kulak temizleme, Serum takma, tansiyon takibi, şeker ölçümü,gebelik testi, kulak delme, sonda çıkarma takma, Göz Temizleme gibi sağlık  işlemlerini gerçekleştireceğiz.” dedi.