ARTVİN’İMİZİ BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRELİM

Genel 02/03/2021 18:04

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin şehrimizde faaliyet gösteren mimarlar ve yapı denetimcilerle bir araya geldi.

Başkan Elçin öncülüğünde, Artvin Merkezde faaliyet gösteren mimarlar ve yapı denetimcilerle Artvin Belediyesi Nikah Memurluğu salonunda gerçekleştirilen toplantıda; ruhsat almada işlenecek prosedürler, bina ve yapı yükseklikleri, İmar çapı yaparken mimarlık taban ücreti alınması ve şehirde ki otopark sorunun çözüm yöntemleri görüşüldü.

Mimarların ufkunun geniş olduğunu belirten Başkan Elçin, “Sizler ufukları geniş insanlarsınız Artvin’imizi sizlerle birlikte güzelleştirmek istiyoruz. Bugün burada toplanmamızın nedenlerinden biri de şehrimizdeki otopark sorununu çözmektir bura da sizlere önemli iş düşmektedir. Sizlerden ricam binaları çizerken binaya yetecek kadar otopark çizin.

Artvin’in parasının Artvin’de kalmasını istiyoruz. Birlik ve dayanışma olduktan sonra Artvin’de çok güzel işler hep birlikte yapılır…

Verimli bir toplantı geçirdiğimize inanıyorum yılda en az 3 kez bir araya gelerek istişarede bulunalım.” dedi.