37-72 AY ÇOCUK OYUN ODASI KURSU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN ELÇİN’İ ZİYARET ETTİ

Genel 12/03/2021 17:07

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, “37-72 Ay Çocuk Oyun Odası” kursu eğitmeni Büşra Keleş ve öğrencileri ziyaret etti.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde,  Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Binasında Okul öncesi öğretmeni Büşra Keleş tarafından açılan “37-72 Ay Çocuk Oyun Odası” kursu Eğitimeni Büşra Keleş, Artvin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Tabak, Öğrenci Velisi Ayla Yılmaz Erer, öğrenci Yılmaz Zafer Erer, Yusuf Ali Korkmaz Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen sohbette kurs eğitmeni Büşra Keleş; Havaların ısındığını belirterek pandemiden dolayı da derslerin bir bölümünü okul bahçesinde yapacağını söyleyerek okul bahçesine kauçuk zemin ve oyun parkı talep etti.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek belediye imkanları doğrultusunda minikler için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ziyaret makamda çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.