TFFHGD’EN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 17/03/2021 14:22

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Artvin Şubesi Başkanı seçilen Egemen Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, TFFHGD Artvin Şubesi Başkanı Egemen Çetin, Başkan Elçin’e dernekleri hakkında bilgi vererek yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra Artvin’de ve ülkemizde ki futbol hakkında bir süre sohbet ettiler.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TFFHGD Artvin Şubesi Başkanı Egemen Çetin ve yönetimine yeni görevlerinde hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarına başarılar diledi.

Ziyaret, TFFHGD Artvin Şubesi Dernek Başkanı Egemen Çetin’in Başkan Elçin’e hakem forması hediye etmesi ve TFFHGD üyeleri Onur Dede, Onur Ay, Murat Aydın ve TFF Artvin İl Gözlemcisi Tayfun Akan ile hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.