18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 106. YILDÖNÜMÜ

Genel 18/03/2021 11:08

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106’ncı yıldönümü dolayısıyla Artvin Garnizon Şehitliğinde tören düzenlendi.

Artvin Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen tören, Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile Garnizon Komutanı Piyade Albay Şükrü Şenduran’ın şehitlik anıtına çelenk sunmasıyla başlayarak, saygı duruşu, saygı atışı ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Tören, Vali Doruk tarafından şehitlik defterine günün anlam ve önemini içeren duygularını yazması, protokol tarafından şehit mezarlarının ziyaret edilerek karanfil bırakılması ve okunan duaların ardından sona erdi.

Törene; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, AK Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Garnizon Komutanı Piyade Albay Şükrü Şenduran, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, AÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, İYİ Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Bşkanı Merve Nilda Yavuzdemir kurum amirleri ve stk temsilcileri katıldı.