ANNELERİ VEFAT EDEN 7 YAVRU KÖPEĞİN BAKIMLARINI ARTVİN BELEDİYESİ HAYVAN BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Genel 08/05/2021 12:46

Borçka ilçemize bağlı Akpınar Köyünde anneleri vefat eden 7 yavru köpek, Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimiz tarafından koruma altına alındı.

Borçka İlçemize Bağlı Akpınar Köyünde, anneleri vefat eden 7 yavru köpeğin bakımları için Belediyemiz sosyal medya hesaplarından ekiplerimize iletişime geçen Osman Altun’un talebi üzerine, Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler zaman kaybetmeden Sokak Hayvanları Bakım ve Nakil aracımız Haybulans ile Akpınar Köyüne doğru yola çıkarak yavru köpekleri teslim aldı. Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimize getirdiğimiz yavru köpeklerimizin ilk muayeneleri yapılarak besleme işlemlerini gerçekleştirdik. Yavru köpekleri sahiplenmek isteyen Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimizle iletişime geçebilirler.

Borçka ilçesi Akpınar Köyünde yaşayan Osman Altun; “Annelerini kaybeden 7 sağlıklı yavru köpek yetim kalmıştı bunun üzerine sosyal medya üzerinden yavruların bakımı için Artvin Belediyesi’ne müracaat ettim. Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in, duyarlılığı ile Artvin Belediyesi ekiplerini Akpınar Köyüne göndererek Köpeklerin bakımlarını üstlenmişlerdir. Kendilerine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim.

Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Uğur Coşkun “Artvin Belediyesi Resmi Sosyal Medya Hesaplarına, Borçka ilçesine bağlı Akpınar Köyün’de 7 yavru köpeğin yetim kaldığı yönünde bir ihbar geldi. İhbar üzerine Belediye Başkanımız talimatları doğrultusunda köye gittik. Annesiz kalan yavruları alarak bakımevine getirdik ilk muayenelerini yaptık herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Annesiz kaldıklarından bakımsız kalmışlar bunun için özel bir besleme gerçekleştiriyoruz. İnşallah en kısa sürede sağlıklarını toparlayacağız.  ve bu yavruların bakımı için Artvin Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine alınması yönünde talep geldi. . İsteyen Artvin Halkına’da bu hayvanları sahiplendirmek istiyoruz“ dedi.