Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN ARİFE GÜNÜ DOLAYISIYLA ŞEHİTLİK ZİYARETİNDE BULUNDU.

Genel 12/05/2021 16:25

Valimiz Sayın Yılmaz Doruk, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin i İl Protokolü ile birlikte Ramazan Bayramı Arefesinde Şehitliği Ziyaret Etti.

Garnizon Şehitliğimiz de gerçekleşen ziyarette Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi.

Ziyarette Şehit aileleri ve Gaziler, İl Garnizon Komutanı Piyade Albay Şükrü Şenduran, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Artvin Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Merve Yavuzdemir, Cumhuriyet Halk Partisi Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, İYİ Parti Artvin İl Başkanı Kemalettin Akgök, Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkanı Serdar Kılıç yer aldı.