BAŞKAN ELÇİN, ELİF ÇINAR GÜZELLİK&KUAFÖR SALONU AÇILIŞINA KATILDI

Genel 04/06/2021 16:58

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, eşi Suna Elçin ile birlikte Elif Çınar tarafında Yeni Mahallede açılan Elif Çınar Güzellik&Kuaför Salonu açılışına katıldı.

Yeni Mahallede ihtiyacı hissederek girişimcilik örneği gösterip, güzellik salonu açan Elif Hanım’ı tebrik eden Başkan Elçin kendisini kutladı.

Başkan Elçin, Açılış vesilesi ile Yenimahalle Halkına Doğalgaz Müjdesi Verdi

Elçin; “Akmercan Artvin Doğalgaz 2021 yılı için Yenimahalle Mahallesi için plan yapmamıştı, İstanbul’da yapmış olduğum görüşmeler kapsamında, Akmercan Şirket Sahibi Gazi Akmercan ile görüşerek Yeni Mahalleyi 2021 yılı yatırım programlarına almalarını talep ettim ve olumlu karşıladı. Bu yıl sonuna kadar doğalgaza kavuşacaksınız ona göre tedbirinizi alın.” Dedi.

Açılış konuşmasının ardından, İşletmenin Artvin’e ve iş yeri sahibine hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar sağlamasını dileyerek açılış kurdelesini keserek 90 m2 işyerinde dolaşarak iş yeri hakkında bilgi aldı.