ARHAVİ İLÇEMİZİN YARALARINI BİRLİKTE SARIYORUZ…

Genel 02/08/2021 17:10

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Sosyal Demokrat Belediye Başkanlarının, Arhavi ilçemizdeki afetzedelere göndermiş oldukları hiç kullanılmamış sıfır ev yaşlarını sel felaketinden mağdur olan yurttaşlarımıza teslim edilmesi programına katıldı.

22 Temmuz’da Arhavi ilçemizde meydana gelen sel felaketinden etkilenen yurttaşlarımıza, Sosyal Demokrat Belediyelerin gönderdiği, başta beyaz eşyalar olmak üzere çeşitli ihtiyaç malzemelerini, CHP’li Belediye Başkanları selden zarar gören vatandaşlara birlikte teslim ettiler.

İhtiyaç malzemelerinin yurttaşlarımıza teslim programında; Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek yer aldı.

Birlikteysek Eğer Gücümüz Her şeye yeter