AYLİN NAZLIAKA ŞEHRİMİZİ ZİYARET ETTİ

Genel 16/08/2021 13:13

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın “YaşamHak” projesini tanıtmak amacıyla Artvin’de düzenlediği programlara katıldı.

Başkan Elçin program kapsamında gerçekleştirilen Yenimahalle Mahallesi (iskebe) mevki alt yolüstü park alanında Yaşam Hak isminin verildiği fidan dikimi alanının açılışına katıldı.

Park açılışının ardından CHP Heyeti’nin Parti İl Başkanlığı ziyaretine katılım gösterdi. Başkan Elçin buradaki program akabinde CHP Heyeti’ni Başkanlık makamında ağırlayarak yapmış olduğu icraatlar hakkında bilgi verdi.

Belediye ziyaretinin ardından katledilen kadınlar için lokma dağıtımı programında yer alan Başkan Elçin CHP’li Heyet ile birlikte Atatepe ziyaret ve yemek programına katılım gösterdi ardından Heyet ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği  Toplantı Salonunda Yaşam Hak projesinin tanıtımına katıldı.