İYİ PARTİ TBMM GRUP BAŞKANINDAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 24/08/2021 16:19

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili Profesör İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksek, ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i başkanlık makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Elçin, Belediye icraatları hakkında bilgi verdikten sonra bir süre ülke gündemi üzerine sohbet ettiler.

Ziyaret Başkan Elçin’in İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili Profesör İsmail Tatlıoğlu’na kumlama tekniği ile yapılmış boğa güreşleri tablosu hediye etmesi ile sona erdi.

Ziyarette; İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili Profesör İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksek, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İyi Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce ve Parti Yöneticileri yer aldı.